Om Stilla familjejuridik

Välkommen till Stilla familjejuridik AB

Stilla familjejuridik AB är en juristbyrå, som erbjuder rådgivning inom ekonomisk familjerätt.

Vi upprättar juridiska dokument såsom äktenskapsförord, framtidsfullmakt, gåvobrev och testamente. Vår byrå är särskilt specialiserad inom boutredning och förvaltning av dödsbon och genomför arvskiften.

För oss är det viktigt med kvalitet, engagemang och trygghet. Målet med vår rådgivning är att utifrån din livssituation och dina önskemål, så långt det är möjligt, skräddarsy de juridiska dokument som du efterfrågar. 

Välkommen att kontakta oss.

Stilla familjejuridik AB startades under 2013 och har för närvarande fyra anställda.

Marianne började på Stilla familjejuridik under hösten 2014 och har tidigare arbetat inom försäkringsbranschen.

Hon bor med man och två barn på en gård utanför Klockrike.

Marianne Emanuelsson

Karin började arbeta som jurist på Stilla familjejuridik sommaren 2021. Hon har tidigare arbetat på en statlig myndighet och som familjejurist på en annan byrå.

Karin bor med sin familj i Linköping och kopplar gärna av med skönlitteratur, film eller fotboll.

Karin Sundin

Karin började på Stilla Familjejuridik april 2023 och har tidigare arbetat med familjejuridik på annan byråsamt ekonomi och fastigheter i mäklarbranschen.  Bor tillsammans med familj, hundar och hästarpå en gård utanför Vikingstad.

Karin Gomér

karin.gomer@stilla.nu
013 - 10 40 09

Erica började jobba på Stilla familjejuridik i januari 2024. Hon har tidigare jobbat som florist i många år där hon under några år drev egen blomsterbutik. Senast har Erica arbetat som begravningsrådgivare och bouppteckningsförrättare på en annan byrå. Erica bor i en villa i Rimforsa med sin man och dotter, tillsammans har de även en vuxen son som bor på annan ort. Hon tycker om att umgås med familj och vänner samt att koppla av i stallet och trädgården. En tur med båten eller en runda golf förgyller även sommardagarna.

Erica Johansson

erica@stilla.nu
013 - 10 40 09

Vi finns på:
Öppet vardagar:

09.00 - 17:00

Telefonen är avstängd för lunch mellan kl 12.00-13.00.

För ytterligare kartor och beskrivning, klicka här.